Gaziantep Şanlıurfa Yolunda Tarihi Eser Operasyonu 2 Gözaltı

Gaziantep'te bir ticari araçta yapılan aramada tarihi eser niteliği taşıyan 6 heykel işlemeli vazo 27 sikke kama ve 2 tepsi ele geçirildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda yol emniyet, kontrol ve devriye çalışmaları sırasında ticari bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, eşyaların arasına gizlenmiş tarihi değere sahip 27 sikke, 6 heykel, 2 tepsi, bir işlemeli vazo ve bir kama ele geçirildi.
Olayla ilgili yabancı uyruklu yolculardan M.H. ve D.H. hakkında adli işlem başlatıldı.
Ele geçirilen eşyaların hangi döneme ait olduğuna ilişkin araştırmaların devam ettiği bildirildi.

16 Oca 2017 - 18:08 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.