Gaziantep- Şanlıurfa karayolunda kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Gaziantep- Şanlıurfa karayolunda kontrolden çıkarak devrilen TIR'daki Rukiye Can öldü sürücü eşi ile 2 çocuğu ise ağır yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Gaziantep- Şanlıurfa otoyolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa yönüne giden Abdulhalim Can yönetimindeki 33 RF 868 plakalı

TIR

, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle bariyerlere çarparak devrildi. Kazada, TIR'ın ön bölümündeki camın kırılmasıyla yola savrulan Rukiye Can yaşamını yitirirken, sürücü eşi Abdulhalim ile çocukları Osman ve Mahsun Can yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Abdulhalim ile çocukları Osman ve Mahsun Can ambulanslarla kentteki hastanelere götürülerek tedavilerine başlandı. Yaşamını yitiren Rukiye Can'ın cesedi ise yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

22 Oca 2017 - 16:01 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.