Elazığ'da Ele Geçirildi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde jandarma ekiplerince toprağa gömülü mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Jandarma bölgedeki operasyonların

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, istihbari çalışmalar sonucunda terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Erzurum eyaleti Yayladere gücüne bağlı Karakoçan grubundaki teröristlerin muhtemel saldırılarda kullanacağı mühimmat ve yaşam malzemelerini gizlediği bilgisine ulaştı.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT

ELE GEÇİRİLDİ

Karakoçan'a bağlı Yücekonak köyü Tilkioyuğu mevkisinde operasyon düzenleyen jandarma timleri, toprağa gömülü bir patlayıcı madde düzeneği, 50 kalaşnikof mermisi, bir güneş enerjisi paneli, bomba yapımında kullanmak üzere çok sayıda pil, kablo ve tüp başlığı ile gıda malzemesi ele geçirdi.

Jandarmanın bölgedeki operasyonlarını aralıksız sürdürdüğü öğrenildi.

Bölgede yürütülen operasyonlarda son 15 günde 3 antitank roketatar mühimmat, anti personel roketatar ve 5 roketatar sevk fişeği, 2 kalaşnikof tüfek, 4 el bombası, şarjörler ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirilmişti.

23 Nis 2017 - 10:42 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.