Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Minibüs Devrildi: 2 Ölü, 21 Yaralı

Kayseri'de düzensiz göçmenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü 21 kişi yaralandı.

Malatya'dan Kayseri yönüne giden Mehmet Çetin'in kullandığı 13 AU 724 plakalı minibüs, Pınarbaşı ilçesi Oluklu mevkisinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kaza yerine sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Organizatör olduğu iddia edilen sürücü Çetin ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan bir kişi, ambulans helikopterle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü, 2'si Sivas, 18'i Kayseri'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Minibüste, Afganistan, Pakistan ve Özbekistan uyruklu düzensiz göçmenlerin bulunduğu öğrenildi

17 Eki 2018 - 02:22 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.