Düşen Özel Jette Burcu Urfalı ’da Bulunuyordu

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden bir özel jetin İran'ın dağlık bölgesinde düştüüğü haberi ile tüm Türkiye sarsıldı.

3’ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybettiği ve BaşaranHolding’e ait uçakta bulunan kişilerin isimleri belli oldu. Uçakta bulunanların ise Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve bekarlığa veda için birlikte olduğu kız arkadaşları olduğu ortaya çıktı. Uçaktaki yolcuların Zeynep Coşkun, Ayşe And, BurcuUrfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay bulunduğu belirtilirken kaptan pilotun Beril Gebeş olduğu açıklandı. Mina Başran arkadaşlarından ünlülerin tasarımcısı olarak bilinen Liana Hananel de bulunuyor.

Sinem Akay'ın Casa di Denim markasının kurucusu olduğu belirtilirken, Ayşe And'ın klinik psikolog, Burcu Urfalı'nın Bug Uniform'un kurucusu olduğu ve kurumlara üniforma tasarladığı öğrenildi.

Aslı İzmirli'nin İstanbul'da bulunan Gia Jewels'ı kurduğu ve mücevher tasarımı yaptığı öğrenilirken, Liana Hananel ise bikini tasarımları yapıyordu. Jasmin Baruh'un da Baquette Jewellery isimli tasarım şirketini kurduğu ifade edildi.

HABERLERCOM

12 Mar 2018 - 07:55 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.