Düğünde Sandalyeler havada uçuştu,Polis biber gazı ile müdahale etti!

Şanlıurfa'da bir düğünde gelin ve damadın ailesinden bazıları sandalyeler ile kavgaya tutuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı biber gazı

Düğünde Sandalyeler havada uçuştu,Polis biber gazı ile müdahale etti!
Video için play'e tıklayın

Olay gece saatlerinde Haliliye ilçe sınırlarında bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, isimleri alınamayan gelin ve damadın aile yakınları henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı sözlü tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar sandalyeler ile birbirine girerek kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada çok sayıda kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken olay yerine onlarca polis ekibi sevk edildi. Kavgayı ayırmakta güçlük çeken polis ekipleri çareyi biber gazı kullanarak buldu. Biber gazının etkisiyle kavga önlenirken taraflar bu defa düğün salonu çıkışında kavga etmek istedi. Çevrede bulunan Polis ekipleri kavgayı güçlükle önlerken Gelin ve Damat ise olaydan uzaklaştırılarak evlerine gönderildi.

Düğün salonu çıkışında hazır bulunan 112 acil ekipleri de yaralılara olay yerinde müdahalede ederek önlem alırken, Polis ekipleri kavgaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12 Ağu 2015 - 23:28 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.