Dolandırıcıların Çete lideri Akçakale'de çıktı

Düzce'de kendisini polis veya savcı olarak tanıtarak geçtiğimiz haftalarda yaşlı vatandaşları dolandıran çetenin lideri konumundaki M.T. Şanlıurfa'nın

fatih
Haber albümü için resme tıklayın

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri kent merkezinde yaşlı vatandaşları arayarak telefonla dolandıran şahısların peşini bırakmadı. Geçtiğimiz hafta telefonla dolandırıcılık olayına karışan 4 kişi; ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda yakalanarak ceza evine gönderilmişti. Düzce'de meydana gelen telefon ile dolandırıcılık olaylarını yöneten çete lideri konumunda olan paraları alan ve hesapçı olarak adlandırılan şüpheli M. T. isimli şahıs Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve ŞanlıurfaAkçakaleİlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları ile yakalandı. Gözaltına alınan M.T adliyeye gönderildi.

06 Oca 2017 - 10:20 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.