Devteşti'nde büyük kavga

Şanlıurfa'nın Devteşti Mahallesinde Suriyeliler ile Mahalle sakinleri arasında çıkan büyük kavgayı polis ekipleri önledi. Zırhlı araçlar ile

Devteşti'nde büyük kavga
Devteşti'nde büyük kavga
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi'nde kavga çıktı. Suriyeliler ile Urfalılar arasında çıkan kavgayı Polis ekipleri gaz ve coplar ile ayırdı.

Polis ekiplerinin ortamı sakinleştirmesinin ardından vatandaşlar eylem yaparak yolu kapattı.

İddiaya göre, Suriyeli bir kişi genç bir çocuğu parkta dövdükten sonra ağaçları koparmaya başladı. Yaşanan olayı gören mahalle sakinleri duruma tepki göstererek Genç çocuğu döven ve parktaki ağaçları koparmaya çalışan Suriyelinin üzerine yürüdü. Olay yerinden kaçan Suriyeli şahıs aradan kısa bir süre arkadaşlarını yanına alarak parka gelerek mahalle sakinleri ile kavgaya tutuştu. Taşların sopaların havada uçuştuğu kavgada kalabalığı gören Suriyeliler kaçmaya başladı. Evlerine kadar Suriyelileri kovalayan mahalle sakinleri çıkan olaya tepki göstermek amaçlı yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı. Yolun kapanmasıyla olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve zırhlı araçlar sevk edilerek önlem alındı. Kalabalık mahalle sakinleri yolu açmayınca, polislerin biber gazı ile mahalle sakinlerine müdahale ettiği öne sürüldü.

Olası bir yeni kavganın çıkmaması için bölgede polis ekipleri önlem almayı sürdürüyor.

09 Ağu 2016 - 23:24 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.