Cinnet Geçiren Şahıs, Annesini ve Kardeşini Öldürdü

Kahramanmaraş'ta cinnet getiren şahıs av tüfeğiyle önce annesini sonra kardeşini kurşunlayarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Göksun ilçesine bağlı Gölpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sami Soylu, annesi Hasret Soylu (86) ile kardeşi Feramuz Soylu (43) evlerinin önünde nedeni bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sami Soylu av tüfeğiyle annesi ve kardeşine kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Hasret Soylu ve oğlu Feramuz Soylu kaldırıldıkları Göksun Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Cinayet zanlısı Sami Soylu ise jandarma ekipleri tarafından suç aleti av tüfeğiyle birlikte yakalandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. -

27 Ağu 2018 - 01:48 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.