Çarptığı Adamı Kardeşi Sandı, Saatlerce Başında Bekledi

Şanlıurfa'da kaza yaptıktan sonra şoka giren sürücü otomobiline çarpan elektrikli bisiklet sürücüsünü kardeşi zannederek dakikalarca başında

Otomobiline çarpan bisikletliyi kardeşi zannetti, dakikalarca başında bekledi. Şahıs yaralının kardeşi olmadığını hastanede öğrendi

Şanlıurfa'da kaza yaptıktan sonra şoka giren sürücü, otomobiline çarpan elektrikli bisiklet sürücüsünü kardeşi zannederek, dakikalarca başında bekledi. Yaralı ile hastaneye giden sürücü, şahsın kardeşi olmadığını hastaneye gelen diğer kardeşlerinden öğrendi.
Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Necmettin Cevheri Caddesi üzerinde meydana geldi. Karaköprü istikametinden Eyyübiye istikametine doğru gitmekte olan 38 NU 839 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet K., durakta otobüs bekleyen bir tanıdığını aracına alarak yoluna devam etti. Sürücü, yoldan aldığı tanıdığını Haliliye Belediyesi önünde durarak indirmek istedi.

KAPIYI AÇINCA ELEKTİRİKLİ BİSİKLET ÇARPTI

Otomobile sonradan binen şahıs, kaldırıma yanaşan otomobilden inmek için kapıyı açınca aynı yöne gitmekte olan elektrikli bisiklet, açılan kapıya çarptı. Yere devrilen bisikletin sürücüsü kaldırımda sürüklenerek ağaca çarptıktan sonra durabildi. Şoka giren sürücü otomobilden inerek yerde yatan yaralının yardımına koştu. Yaralının yanına giden Ahmet K., yerde yatan şahsın kardeşi Halil K. olduğunu söyleyerek ikinci bir şoka girdi. Telefonla 112'yi arayan sürücü, ambulans gelene kadar yaralının başında bekledi. Yaralı, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken otomobil sürücüsü de otomobile binerek ambulansın peşinden hastaneye gitti.

HALİL A. OLARAK GİRİŞ YAPILDI

Hastaneye götürülen yaralının üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayınca, otomobil sürücüsünün kardeşi olduğunu söylemesi üzerine sisteme Halil A. olarak girildi. Kazayı duyan Ahmet K.'nın diğer kardeşleri de hastaneye geldi. Yaralı olanın kendi kardeşleri olduğunu sanan sürücünün diğer kardeşleri, sedyede yatan kişiye baktıklarında kardeşleri olmadığını fark etti. Telefonla ulaşılan Halil A.'nın ise başka bir yerde olduğu tespit edilmesi üzerine olay ortaya çıktı. Yaralının ise 15 yaşındaki Saruhan G. olduğu öğrenildi.

HERKES KARDEŞİ ZANNETTİ

Duraktan aldığı şahıs ise, "Ben duraktaydım, demek ki beni tanıyormuş, sağ olsun beni otomobiline aldı. Ben belediyeye geliyordum, o da milli eğitime gidecekti. Burada beni indirdi, kapıyı açtım, çarptı. Kardeşi, tesadüfe bakın" şeklinde konuştu.
Hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

20 Nis 2017 - 18:43 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.