Çalıntı lüks araç ile Uyuşturucu sevkiyatına Darbe

İstanbul'dan çaldıkları lüks araç ile uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirleri Urfa Polisinin uyanıklığını bilmeyince kıs kıvrak yakalandı.

İstanbul’dan çalıntı

AUDİ

marka spor araç ile uyuşturucu sevkiyatı yapan 4 kişi Urfa Polisinin kurnazlığı sonucu kovalamaca ile yakalandı.

NARKOTİM AFFETMİYOR


Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekibi ve Narkotimler, İstanbul’dan çalıntı bir aracın bilgisini alması üzerine uygulama noktaları oluşturdu. Çaldıkları lüks spor marka araç ile Urfa Polisini kandırmayı düşünen zehir tacirleri, kaçmaya çalışsalar da kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı. İkiz plaka taşıyan araç içerisinde bulunan 4 kişi gözaltına alınırken, araçta yapılan aramada 39 kilo Esrar ve ruhsatsız bir tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan 4 kişinin ifadeleri devam ederken 2017 yılında, uyuşturucuya tamamen kentte geçit verilmemesi hedefleniyor.

12 Oca 2017 - 14:14 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.