Boşandığı eşini sokak ortasında 8 yerinden bıçakladı!

34 yaşındaki Ercan Beyazsu iki hafta önce boşandığı 31 yaşındaki Senem Beyazsu'yu barışma teklifini kabul etmeyince sokak ortasında 8 yerinden

Olay, dün akşam saatlerinde Çamlıbel Mahallesi’nde meydana geldi. Van nüfusuna kayıtlı Ercan Beyazsu ile Senem Beyazsu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki hafta önce boşandı. Eski eşini dün sabah telefonla arayan Ercan Beyazsu, barışma teklifinde bulundu, ancak ret cevabı aldı. Ercan Beyazsu, dün akşam saatlerinde, boşanmalarına rağmen kendi soyadını kullanmaya devam eden Senem Beyazsu’yu tekip edip, sokak içinde önünü kesti. Ercan Beyazsu, eski eşine yine barışma teklifinde bulundu, ancak yine ret cevabı aldı. İkili arasında tartışma çıkarken, öfkelenen Ercan Beyazsu eski eşini yanında getirdiği ekmek bıçağıyla 8 yerinden bıçakladı.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Senem Beyazsu çevredekilerin ihbarı ile gelen ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Senem Beyazsu’nun Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi sürüyor.

Olaydan bir süre sonra polise teslim olan Ercan Beyazsu'nun, ifadesinde barışma teklifi kabul görmeyince sinirlendiğini belirterek, "Barışmak istedim. 'Ya benim olursun ya kara toprağın' dedim ve bıçakladım. Kendimi kaybettim. O an ne yaptığımı bilemedim" dediği öğrenildi.

Rize Adliyesi’ne sevk edilen Ercan Beyazsu, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

#

22 Kas 2015 - 16:17 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.