Bisiklet çaldığı gerekçesiyle linç ettiler

Bangladeş'te 13 yaşındaki bir çocuk bisiklet çaldığı iddiasıyla tamamı yetişkinlerden oluşan bir kalabalık tarafından direğe bağlanarak linç

Bisiklet çaldığı gerekçesiyle linç ettiler
Video için play'e tıklayın

O dehşet anları ve çocuğun kendisini öldürmemeleri için kalabalığa yalvardığı dramatik anlar saniye saniye görüntülendi.

Dhaka Tribune’ün haberine göre, ülkenin kuzeyindeki Sylhet kentinde bisiklet çaldığı iddia edilen Samiul Alam Rajon adlı 13 yaşındaki çocuk bir grup yetişkin tarafından sonra bir direğe bağlanarak sopalarla dövüldü.

Bisikleti çaldığını itiraf ettirmek için uzun süre işkence eden kalabalık bir ara çocuğu çözerek yürümesini istedi.

Video görüntülerde 13 yaşındaki Samiul’un yürüyebildiğini gören bazı kişilerin, “Kemikleri kırılmamış, daha vurun” diye bağırdığı duyulurken, çocuğun da “Vurmayın, öleceğim” diye yalvardığı görüldü.

Linç edilerek öldürülen çocuğa yapılan otopside tam 64 kemiğinin kırıldığı ortaya çıkarken, cinayete karışan 13 kişi tutuklandı.

Çocuk hakları kuruluşları olayın ortaya çıkması üzerine ülke çapında gösteriler düzenleyince, hükümet bir açıklama yaparak halkı sükunete çağırmak zorunda kaldı.

18 Ağu 2015 - 13:49 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.