Biri Gözetledi, İkisi Açmaya Çalıştı

Şanlıurfa'nın  Siverek ilçesinde bir iş yerini soymak isteyen 3 hırsızdan biri gözcülük yaparken diğer ikisi kilitleri açmaya çalıştı.

Olay, gece saatlerinde Camikebir Mahallesi'nde yaşandı. Gece geç saatlerde Cudi Paşa Caddesi'nde Aydın Şüküroğlu'na ait marketi soymak isteyen üç kişi, kayıtta olan güvenlik kamerasının açısına girdi. Şahıslardan biri yolun karşısına geçerek gözetleme yaparken, diğer iki kişi ise marketin kepenk kilitlerini açmaya çalıştı.

Yüzlerinde maske olduğu görülen hırsızlık şüphelileri iş yerini açmak için uğraşırken, güvenlik kameraları o anları saniye saniye kaydetti. Caddeden geçen bir otomobili fark eden hırsızlar, hızla iş yerinin önünden uzaklaştı. Ara sokakta bir süre bekleyen şahıslar, caddenin boş olduğuna emin olduktan sonra tekrar geri dönerek iş yerinin kepenklerini açmaya çalıştı.

Bir ara yer değiştirdikleri görülen hırsızlar daha sonra kilitleri kırmak için çevrede malzeme aradı. Yaşlarının 15 ila 18 arasında olduğunu düşünülen hırsızlar, sesleri duyan iş yerinin üst kat komşusunun bağırmasıyla olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin iş yerinin kepenklerini kontrol ettikleri görülürken kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

16 Kas 2017 - 09:30 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.