Birecik'te bir çok araç selden zarar gördü

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen sel nedeniyle çok sayıda ev ve işyeri sular altında

Birecik'te bir çok araç selden zarar gördü
Video için play'e tıklayın

Dün gece Birecik İlçesinde etkili olan yağış, sağanağa dönüştü. İlçede bir çok mahalle sağanak yağışla birlikte bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Taşkında suda sürüklenen bir çok araç zarar gördü.

Konuyla ilgili selden etkilenen Gazeteci Abdullah Yiğit,"Aşırı yağışlar akşam mahallemizi vurdu , sel oldu evler zarar gördü araçlar sel sularından sürüklendi , o anı yaşadık Allaha şükürler olsun iyiyiz can kaybı yok araçlar selden dar sokaklarda yolu kapattı Hayatımda böyle bir sel görmedim yarım saat yağan yağmurdan sonra caddelerden sürüklenen kilit taşları evleri sel suları ve araçlar sel sularından sürüklendi. Yaklaşık 20 araç abimim aracı ve evi olmak üzere selden nasibi aldı.

ilçe kaymakamımız sayın Kadir Perçi sel olan Hoça Şerif mahallesi ve Cumhuriyet mahallesinin kesiştiği Mecan kapısına gelerek tek tek vatandaşların evini ziyaret etti"dedi.

İlçede zarar tespiti için çalışmaların başladığı belirtildi.

08 May 2018 - 09:21 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.