Birecik Emniyeti Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmadı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 2017 yılında uyuşturucu madde konusunda ilçe genelinde yapılan başarılı operasyonlara imza atılarak satıcı

Birecik’te halkın güvenliği ile özellikle gençleri hedef alan zehir tacirlerinin etkisiz hale getirilmesi konusunda 2017 yılında başarılı operasyonlar gerçekleştiren Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan operasyonlar sonucunda yıl içerisinde 50 kişiye işlem yaptı. Bu kişilerden 40’ı adli mercilerce tutuklanırken, operasyonlarda 150 kilogram esrar, 174 bin 152 kök hint keneviri, 64,5 gram eroin, 20,02 gram Metanfetamin, 172 gram kokain ve 866 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Birecik’te her mahallede, caddede, sokakta ve ilçenin her alanında olacaklarını belirten Birecik İlçe Emniyet Müdürü Levent Eker, “2018 yılında da uyuşturucu tacirleri ile var gücümüz ile mücadele edeceğiz, halkımızın huzuru, güvenliği ve gençlerimizin geleceği için zehir tacirlerine asla geçit vermeyeceğiz” dedi.

Kaymakam Perci, başarılı çalışmalardan dolayı Birecik İlçe Emniyet Müdürü Levent Eker’i ve tüm emniyet müdürlüğü personellerini tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarı diledi.

11 Oca 2018 - 21:18 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.