Beton Mikseri Karşı Şerite Geçti: 2 Ölü, 10 Yaralı

Mardin merkez Artuklu ile Kızıltepe ilçelerinin bir birine bağlayan karayolu üzerinde bulunan Türkmen Deresi'nde Beton Mikserinin karşı şeritte geçmesi

Mardin merkez Artuklu ile Kızıltepe ilçelerinin bir birine bağlayan karayolu üzerinde bulunan Türkmen Deresi’nde Kızıltepe istikametinden Mardin istikametine giden sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 47 DS 229 BetonMikseri henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki betonları geçerek karşı şeritte geçti. Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği Beton Mikseri Mardin istikametinden Sanayi sitesi Mahallesi istikametine gitmek olan 47 M 0076 Plakalı toplu taşıma aracını ve 06 DS 9401 Plakalı otomobili önüne alarak sürükledi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası olay yeri adeta savaş alanına dönerken kazada biri çocuk olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken 10 kişi yaralandı.
Yaralılar Mardin Devlet Hastanesi ve Özel Mardin Park Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrası trafik akışının durduğu yolda polis ve itfaiye ekipleri tarafından orta refüjdeki betonların sökülmesiyle trafik akışı karşı şeritten tek yönlü sağlandı.
Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

12 Haz 2017 - 17:31 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.