"Benim de Çocuğum Var" Diyerek Kandırdı, 21 Gün Tecavüz Etti

Adana'da tanıştığı genç kızı 'Benim de çocuğum var' diye kandırıp ayakkabı imalathanesine götüren sapık burada genç kıza 21 gün

Adana'da tanıştığı genç kızı kandırıp bir ayakkabı imalathanesine götüren şahsın, burada genç kızın elini bağlayıp ağzını kapatıp, 21 gün boyunca sopa ve kemerle işkence yaptığı ve tecavüz ettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Sarıyakup Mahallesi'nde 21 Kasım günü meydana geldi. İddiaya göre, Derya R. B. bir süre önce erkek arkadaşı hayatını kaybedince bunalıma girdi. Ailesi genç kızı psikolojisi düzelmesi için hastaneye götürdü. Genç kız burada verilen ilaçları kullanmaya başladı. Derya R. B. 1 Kasım günü ise saçlarını boyatmak için evden çıkıp Belediyeevleri Mahallesi'ndeki bir kuaföre geldi. Genç kız Gökhan U.'nun işlettiği kadın kuaföründe saçlarını boyattı. Burada Gökhan U. ve yanında çalışan ve saçlarını boyayan Tevfik T. ile tanışıp arkadaş oldu. O esnada kuaförde bulunan ve Gökhan U.'nun arkadaşı olduğu öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Rasin Sabah da sohbete katılıp, Derya R. B. ile tanıştı.
"BENİM DE EVLADIM VAR SANA KÖTÜ BİR ŞEY YAPMAM"

Genç kız ile Rasin Sabah bir süre sohbet ettikten sonra Sabah genç kıza birlikte gezmeyi teklif etti. Ancak genç kız önce korkup şahsa "Ben seni tanımıyorum benim saat 18.00'de evde olmam lazım" diye yanıt verdi. Sabah ise genç kıza "Benim de evladım var. Sana kötü bir şey yapmam" diyerek, Derya R. B.'yi ikna etti. Bunun üzerine kuaför Gökhan U., her ikisini de Sabah'ın Sarıyakup Mahallesi'ndeki iş yerinin önünde bıraktı. İkili, iş yerinin çatı katına çıkıp, burada bir süre sigara içip sohbetlerini sürdürdü. Ancak hava kararınca genç kız, eve gitmek istediyse de Rasin Sabah buna izin vermedi.
SOPA İLE DÖVDÜ, AĞZINI BAĞLAYIP TECAVÜZ ETTİ

Çıkan tartışma sonucunda Rasin Sabah (32), iş yerinde bulundurduğu sopayı çıkartıp, Derya R. B.'yi dövmeye başladı, sonrasında genç kızın elini bağlayıp ağzını kapatarak ona tecavüz etti. Tam 2 hafta boyunca iş yerinin çatı katına hapsettiği Derya R. B.'ye şiddet uygulayıp, defalarca tecavüz eden Sabah, sonrasında adeta bir tutsak gibi gördüğü B.'yi, Mersin ve Antalya'ya götürerek, burada da kaldığı evlerde cinsel saldırısını sürdürdü.
KEMERLE DÖVÜP AYNI ZAMANDA TECAVÜZ ETTİ

Sabah, ailesiyle iletişim kurmaması için genç kızın cep telefonunu da alıp, sim kartını da kırdı. Mersin ve Antalya'da da genç kıza tecavüze devam eden zanlı 4 gün sonra tekrar Adana'ya dönüp genç kızı ayakkabı imalathanesine getirdi. Ellerinden bağladığı B.'yi çırılçıplak soyan Sabah, kemerini çıkartıp bir yandan ona şiddet uyguladı, diğer yandan da tecavüz etti.
ESRAR İÇİNCE SIZDI GENÇ KIZ KAÇTI

Derya R. B.'nin ailesi, kızlarından haber alamayınca polise 'kayıp' başvurusunda bulundu. Polis her yerde genç kızı ararken, Rasin Sabah'ın alıkoyup da günlerce darp edip, tecavüz ettiği B., 20 Kasım'da zanlının uyuşturucu alıp, uykuya dalmasını fırsat bilip, esir tutulduğu iş yerinden kaçıp, bölgedeki bir başka esnafa sığınıp, kurtulmayı başardı. Sonrasında polis devreye girip, Derya R. B.'yi önce hastaneye, sonra 'kadın sığınma evi'ne yerleştirdi.
17 SUÇ KAYDI VAR

Uyandığında genç kızı göremeyen Rasin Sabah kaçtı. Ancak Sabah, Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Seyhan Araştırma ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı, Ahlak Büro Amirliğine teslim edildi. Genç kızın rızasıyla kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini anlatan Sabah, "Ona tecavüz etmedim, kendi isteğiyle birlikte olduk. Benimle evlenmek istiyordu, onu reddedince bana iftira attı. O parasıyla erkeklerle birlikte oluyor. Güvenlik kameralarından da görebilirsiniz" diye ifade verdiği öğrenildi.
Sabah'ın, başta tehdit ve hakaret olmak üzere gasp, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden alıkoyma gibi 17 ayrı suçtan dosyasının bulunduğu, ancak hakkındaki hiçbir davada bugüne kadar hüküm giymediği öğrenildi.
AİLESİNDEN KORKUP SIĞINMA EVİNE GİTTİ

Derya R. B.'nin de ifadesinde "Bana tecavüz eden, beni zorla yanında tutarak birçok defa tecavüzde bulunan Rasin Sabah'tan davacı ve şikayetçiyim. Ayrıca ben evden ve ailemden kaçmadım, kendi rızamla ayrıldım. Ancak bu olay duyulursa ailemin bana zarar vermesinden korkuyorum. Bu nedenle evime gitmek istemiyorum. Kadın sığınma evine gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.
Zanlı sorgusunun ardından "Cinsel saldırı, şiddet, işkence, kişi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.

22 Kas 2017 - 11:59 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.