Bar'da bıçaklı kavga: 1'i polis 3 yaralı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde bulunan alkollü işyerinde müşteriler arasında çıkan bıçaklı kavgada biri polis üç kişi hafif yaralandı.

Olay, Altıntaş Mahallesi'nde bulunan bir alkolişyerinde saat: 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, barda müşteri olan N. E. ile husumetlisi olan S. Ç. bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bar sahibi polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları sakinleştirmeye çalışırken,N.E., yanında taşıdığı bıçakla S.Ç.ve kavgaya müdahale eden polis memuru M.G.'yi hafif yaralarken kendisi de yaralandı. Gözaltına alınan her iki kişi Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaralı polis memuru S.G.'nin tedavisi ayakta yapıldı. İş yeri hasar gören bar sahibinin ve polis ekibinin her iki şüpheliden de şikayetçi olduğu öğrenildi.

13 Ara 2016 - 06:10 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.