Balkonda Cinsel İlişkiye Girdikten Sonra Zemine Çakıldı!

İngiliz turist Reece Vella Tayland ziyaretinde hayat kadını Wannipa Janhuathon ile buluştu. Balkonda cinsel ilişki kanlı bitti...

Pattaya kentinde bir otele giden Vella ve Janhuathon alkollüydü. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Janhuathon, balkondan düşerek zemine çakılmış ve hayatını oracıkta kaybetmişti. Janhuanton'un ölümünün ardından olay yerine gelen polis ise İngiliz turist Vella'yı gözaltına aldı. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Tayland polisi görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak çiftin balkonda 'ilginç ve şiddetli' bir şekilde cinselilişkiye girdiğini söyledi. Ancak genç kadının neden yere çakıldığı henüz bilinmiyor. Polis genç kadın ve adamın kaldığı odada bir miktar uyuşturucu da ele geçirdi.

HABERLERCOM

09 Oca 2018 - 07:55 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.