Balıklıgöl Esnafı Kale eteğine çıktı!

Balıklıgöl Esnafı Kale eteğine çıktı!

Balıklıgöl Esnafı Kale eteğine çıktı!
Feridun
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'da valiliğin aldığı karar gereği Balıklıgöl'deki kafeleri kaldırmak için çalışma başlatan zabıta ekipleri, işletme sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı. Esnafkale eteğine çıkarak toplu halde intihar tehdidinde bulundu
Dünyanın tek canlı akvaryumu olan Şanlıurfa'nın Balıklıgöl' bölgesindeki esnaflara Polis ve Zabıtadan büyük operasyon başlatıldı. Sabah saatlerinde Balıklıgöl bölgesinde kaldırımı işgal eden, çirkin görüntülerin yaşanmasına neden olan esnaflara yönelik düzenlenen operasyonlarda Polis Zabıta ekiplerine destek vererek olası olumsuzluğun yaşanmaması için tedbir aldı. Valiliğin aldığı karara karşı çıkan işletme sahipleri ile zabıta ve polis arasında gergin anlar yaşandı. Karara karşı çıkan işletme sahipleri kale surlarına çıkarak toplu halde intihar tehdidinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi gelmediği sürece eylemlerine devam edeceklerini söyleyen işletme sahipleri ile zabıta ve polis arasındaki gerginlik devam ediyor.

24 Eki 2016 - 11:38 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.