Bakan Talimat Verdi 81 İlde Uygulanıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde yaklaşık 11 bin polisin katılımıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda 'Huzurlu Sokaklar-2'

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulamaya yaklaşık 11 bin polis katılıyor.Ekipler, özellikle çalıştırılan çocuklar başta olmak üzere araç camı silen ve dilenen kişilerle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu trafik ışıkları, kavşak, park ve terminalleri denetliyor. Uygulama ile mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındaki kişilerin caydırılması amaçlanıyor.

HABERTÜRK

27 May 2017 - 21:17 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.