ATM Hırsızları Yakalandı

Şanlıurfa'da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak 3 ilde aradıkları kişileri dolandırdığı ileri sürülen 4 kişi yakalandı.

ATM Hırsızları Yakalandı
Video için play'e tıklayın

Edilen bilgilere göre, Çanakkale, Çorum ve Sakarya bazı kişiler, telefonla kendilerini Polis, Hakim, emniyet Amir, Savcı ve Jandarma olarak arayan ve yönelttikleri suçlamalarla mağdurlar üzerinde psikolojik baskı kurarak istedikleri parayı bankaya ve

ATM

cihazlarına havale ettiklerini, tekrar aradıkları kişilere ulaşamayınca dolandırıldıklarını anlayarak polise başvurdu. Başvurunun ardından inceleme başlatan polis, mağdurların paraları yatırdıkları hesapların Şanlıurfa'da olduğunu saptadı ve konuyu Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğünde ekipleri, Soruşturmalarına istinaden yapılan operasyonda 4 ki gözaltına alındı. İkametlerde yapılan armada 55 Bin 600 TL Nakit para ile dolandırıcılıkta kullanılan 2 adet kirli diye tabir edilen tuşlu telefon ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardım dam adliye sevk edilen 4 kişi tutuklanırken 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

20 Kas 2017 - 21:50 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.