Araçtan biri kaçtı, diğeri tutuklandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı

Edilen bilgilere göre Akçakale'de yaşanan dolandırıcılık olayının üzerine soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede bir aracı durdurarak arama yaptı. Aramada M.K. isimli şahıs kaçarken İ.H.B.. dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.
İ.H.B'nin üzerinde yapılan aramada, 2 cep telefonu, 5 Adet Bilezik, 1 Adet Cumhuriyet Altını, 1 Adet Altın Kolye, 4 Adet Altın Yüzük, 1 Adet Altın Küpe, 1 Altın Künye,2 Adet Sim kart ve dolandırdıkları kişilerin isim ve telefon numaraları ile bir miktar para ve ziynet eşyalarının listesi bulundu. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden İ.H.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M. K. ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

17 Mar 2017 - 18:22 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.