Aracın Çarptığı Elektrik Direği Yenisi İle Değiştirildi

Şanlıurfa'da bir aracın çarpması sonucu hasar görerek yan yatan elektrik direği Dicle Elektrik ekipleri tarafından yenisi ile değiştirildi.

Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürlüğü, merkez Haliliye ilçesinde bir aracın çarpması sonucunda alt kısmında hasar oluşan ve çarpmanın etkisi ile yan yatan beton direğin bulunduğu Ertuğrul Gazi Mahallesi Prof. Dr. Selçuk Atilla Caddesinde trafiğin yoğun olması nedeniyle sökme işini gece geç saatlerde yaptı. Gerekli tedbirlerin alınmasının ardından sökülen eski direğin yerine yenisi sabah saatlerinde dikildi ve bu hattan beslenen yerlere yeniden elektrik enerjisi verildi.

Dicle Elektrik yetkilileri, vatandaşlardan bu tür durumlarla karşılaşmaları halinde zaman geçirmeden Çağrı Merkezi’nin ‘186’ numaralı hattına ihbarda bulunmalarını istediler.

05 Şub 2019 - 14:58 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.