Antalya'da Patlama, Ticaret Sanayi Odasında Araba havaya uçtu!

Antalya'da Patlama olay yerine ambulanslar sevk ediliyor

Antalya'da Patlama, Ticaret Sanayi Odasında Araba havaya uçtu!
Antalya'da Patlama, Ticaret Sanayi Odasında Araba havaya uçtu!
Video için play'e tıklayın

AntalyaTicaret ve SanayiOdası'nın çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar sevkedildi.

Çevreyolu üzerindeki Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (

ATSO

) binasının hemen arkasındaki açık otoparkta, bugün saat 08.50 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Otoparktaki bir aracın tamamın parçalandığı, 4-5 aracın da hasar gördüğü belirtildi. Patlamanın terör kaynaklı olup olmadığı araştırılıyor.

Olayın ardından ATSO binası boşaltılırken, patlamanın şiddetiyle parçalanan cam kırıklarından yaralananlar ambulanslarla hastanelere götürüldü.

MENDERES TÜREL KONUŞMA YAPACAKTI


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğleden sonra ATSO Başkanı Davut Çetin'i makamında zirayet edecek ve saat 15.00'de meclis toplantısında işadamlarına konuşacaktı. Yaklaşık 150 işadamının katıldığı bu toplantı, yıllardır sabah yapılırken, geçen son toplantıda alınan kararla öğleden sonra yapılmasına karar verilmişti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,patlamayla ilgili olarak;“Hayati tehlike yok terör saldırısı olmayabilir” dedi.

25 Eki 2016 - 09:09 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.