AK Parti’li Belediye Meclis Üyesine Silahlı Saldırı

Balıkesir'in Havran Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri ve AK Parti Havran İlçe Teşkilatı

Edinilen bilgilere göre, Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası’ndan çıkan Turgay Kılıç, saat 19.00 civarında Havran’daki evine gitmek için otomobiline doğru yaya olarak yürümeye başladı. Camivasat Mahallesi’ndeki ara sokakta Erkan D. isimli şahıs, Turgay Kılıç’ın karşısına çıkarak tabancasını doğrulttu ve “Akıllı olacaksın” dedikten sonra ateş etti. Tek kurşunla bacağından yaralanan Kılıç, sağlık ekibi tarafından Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kılıç, 3 saat sonra ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesine nakil edildi.

"AKILLI OL"

İHA’ya açıklamada bulunan Turgay Kılıç, “Tahminim pusu attı saldırgan. Ansızın çıktı. ‘Akıllı ol, akıllı olacaksın’ dedi. Bir el ateş edip kaçtı. Olay esnasında Edremit’te ara sokaktaydım ve arabama binecektim” dedi.

Olayı öğrenen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da Kılıç’ı hastanede ziyaret ederek, “Bu akşam saatlerinde belediye meclis üyemiz Turgay Kılıç silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı yapan kişi teslim oldu ve emniyettedir. Kendisini ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.

Kılıç’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

İHA

18 Eki 2017 - 22:14 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.