3 Yıl Önce Kanseri Yenen Çocuk Kazada Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te 9 yıl boyunca kanser ile mücadele eden 12 yaşındaki Mehmet Yağcı kanseri yendikten 3 yıl sonra kendisini okuldan evine götüren servis

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'tin Selahhattin Eyyübi Mahallesi 1. Caddesi'nde yaşayan Ali ve Fatma Yağcı çiftinin 12 yaşındaki çocukları Mehmet Yağcı'ya doğduktan 5 ay sonra böbrek kanseri teşhisi konuldu. Yaklaşık 9 yıl mücadele ettiği hastalık nedeniyle böbreğinin biri ameliyat ile alınan Mehmet Yağcı, 3 yıl önce kanseri yenmeyi başardı.

Çok istediği okul mücadele azmi verdi

Yaşıtları gibi okula gitmek için uygulanan tüm tedavi uygulamalarına dikkat eden Mehmet Yağcı, kanseri yenmesinin ardından çok arzuladığı okula kavuştu. Şükriye Göğüş İlkokuluna kaydedilen Mehmet Yağcı, okul servisi ile okula gitmeye başladı. Oldukça başarılı bir şekilde eğitim ve öğretimini sürdüren Mehmet Yağcı, dün okul çıkışında E.D. idaresindeki 27 S 0900 plakalı servisten indi.

Sağlığı için tutulan servis canından etti

Evi okula yakın olmasına rağmen sağlığı nedeniyle servis ile okula gönderilmeye başlanan Yağcı, dün okul çıkışında evinin önünde servisten indi. Bu esnada çantasını düşüren Yağcı, çantasını almak için eğildiğinde ise içerisinden indiği servisin altında kaldı. Servis sürücüsü E.D., çocuğa çarptığını fark ederek hemen aracı durdurdu. Sürücü, aracın altından çıkardığı Mehmet Yağcı'yı servise alarak, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Mehmet yağcı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Yağcı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından cenaze ailesine teslim edildi. Mehmet Yağcı, Bahattin Nakıboğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken servis sürücüsü E.D.'nin gözaltına alındığı öğrenildi.

14 Kas 2017 - 16:40 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.