25 Kişi Urfa Adliyesine sevk edildi

Şanlıurfa merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda aralarında Doktorlarında olduğu 25 kişi adliye'ye sevk edildi.

Şanlıurfa merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda aralarında Doktorlarında olduğu 25 kişi adliye'ye sevk edildi.Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Şanlıurfa merkezli Diyarbakır, Mardin ve Adıyaman ilinde bulunan 34 özel tıp merkezi ile ilgili olarak hayali muayene kaydı girerek kamu kurumlarını dolandırdıkları ve usulsüz olarak Sosyal Güvenlik Kurumuna fatura kesildiği ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan kesinti oranlarının düşürülmesini sağlamak için kamu görevlilerine rüşvet verildiği iddiası ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında içlerinde tıp merkezi sahipleri, doktorlar, tıp merkezi çalışanları ve Sosyal Güvenlik Kurumu memurlarınızda bulunduğu toplam 60 kişi hakkında soruşturma başlatıldı, soruşturma kapsamında yapılan operasyonda 34 kişi gözaltına alındı, Gözaltına alınan 34 kişiden 9’u emniyetteki sorgusunun ardından serbest kaldı. 25 kişi ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde alınan sağlık raporun ardından adliye'ye sevk edildi.

23 Haz 2016 - 09:16 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.