16 Öğrenci Servisi Trafikten Men Edildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgesinde 11 ilçede öğrenci okul servislerine yapılan denetimlerde eksikliklerini gidermeleri

Edilen bilgilere göre, Jandarma Trafik Timleri, geçen Şanlıurfa’ya bağlı 11 ilçede taşımalı öğrenim gören öğrencilerin güvenli olarak okula gidiş ve gelişlerinin sağlanması amacıyla 30 okula ait 205 servisin denetim yaparak, araçlarının şoförlerine trafik konularında uyulması gereken konular hakkında uyarılarda bulundu. Eksik olan servisçilere 20 Ekim 2017 tarihine kadar eksiklerin giderilmesi için süre verildi. 3 günün ardından bir kez daha aynı öğrenci servis araç ve sürücüleri tekrar denetime tabi tutan ekipler, denetimde eksikliğini tamamlamayan öğrenci servisi araç ve sürücülerine toplam 16 bin 185 TL trafik idari para cezası verirken, 16 öğrenci servis aracı da trafikten men edildi.

21 Eki 2017 - 10:24 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.