14 Yaşındaki Çocuğa Çıplak Fotoğraflarla Şantaj Yaptı!

İzmir'de görülen iğrenç davada 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı küçük yaştaki E.A'yı kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarla tehdit

İzmir'de görülen küçük yaştaki kıza yönelik cinsel istismar davasında hakim, tutuklu 3 sanığın gözünün yaşına bakmadı. 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, internet ortamından tanıştığı küçük yaştaki E.A.'yı, kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarla tehdit edip, şantajla cinsel ilişkiye zorlayan tutuklu sanık Cihan K.'ya 132 yıl 6 ay, aynı yöntemle talihsiz kız ile cinsel birliktelik yaşayan Cihan K.'nın arkadaşları Yılmaz Ç.'ye 39 yıl, Nazif S.'ye de 52 yıl hapis cezası verdi.

İNTERNETTE TANIŞTI

Küçük yaştaki kız çocuğuna yönelik nitelikli cinsel istismar olayı, 2016 yılında E.A.'nın şikayeti ile ortaya çıktı. İddiaya göre, her şey 2014 yılı Aralık ayında Cihan K. ile o dönem 14 yaşından olan E.A.'nın internet ortamında tanışması ile başladı. Küçük kızın güvenini kazanan Cihan K. internetten tanıştığı E.A.'nın kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarla şantaj yapmaya başladı. Cihan K., talihsiz kıza fotoğraflarını başkalarına gönderme ve ilişkiyi ailesine anlatma tehdidinde bulunup, şantajla cinsel ilişki kurmaya başladı. Küçük kız korktuğu için Cihan K.'nın tehditlerine boyun eğerek kendisi ile birliktelik yaşamaya devam etti. 2016 yılı Mayıs ayında 16 yaşında olan E.A. aynı şantaj yöntemi, tehdit ve zorlama ile bu kez Cihan K.'nın arkadaşı Yılmaz Ç. ile 2016 yılı Haziran ayında da Cihan K.'nın diğer arkadaşı Nazif S. ile cinsel birliktelik yaşadı. Bir çıkış yolu arayan talihsiz E.A. durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Cihan K, Nazif S. ve Yılmaz Ç. gözaltına alınarak tutuklandı.

ŞAŞIRTAN İFADELER

Tutuklu sanıklardan Cihan K, "Ben sadece 2014 yılında mağdure ile ilişkiye girdiğimi kabul ediyorum. Mağdurenin yaşının da büyük olduğunu düşündüm. O şekilde ilişkiye girdim. 2016 yılındaki suçlamaları kabul etmiyorum, tamamen iftiradan ibarettir. Yattığım hapis cezası göz önünde bulundurularak tahliye ya da beraatimi istiyorum" dedi. Tutuklu sanık Yılmaz Ç. de, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Böyle bir suçtan yargılandığım için utanç duyuyorum. Bu suçu işlediğime dair hiçbir delil yok. Yüce adaletinize güveniyorum" diye konuştu. Tutuklu sanık Nazif S. ise, "Ben böyle bir suç işlemedim. Kabul etmiyorum. Ben daha önce kayınvalidemi öldürdüm. Bu suçu da işleseydim işlediğimi söylerdim. Beraatimi istiyorum" dedi.

BAŞKA SUÇLARI BULUNUYOR

İddia ve delilleri değerlendiren İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tamer Bulam, 2014 ve 2016 yıllarında mağdur E.A.'ya cinsel istismar suçunu işlediği sabit olan ve bu suçu tehdit ile gerçekleştirip eylemini zincirleme şekilde devam ettirerek, kişiyi hürriyetinden de yoksun kıldığı anlaşılan Cihan K, Yılmaz Ç ve Nazif S'ye toplam 223 yıl ceza verdi. Yılmaz Ç. ile Nazif S.'nin daha önce başka suçlardan hükmü açıklanması geri bırakılan dava dosyalarının da yargılandıkları mahkemeye gönderilmesine karar verdi.

MYNET

19 Şub 2018 - 07:55 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.