3 Kişinin Öldüğü Dar Yolda Yine Kaza

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde dar olduğu için 3 kişinin öldüğü 17 kişinin yaralandığı Kısas Karaali Kırsal yolunda yine kaza meydana

Şanlıurfa’da 3 kişinin hayatını kaybettiği Kısas-Karaali arasındaki yine kaza daha meydana geldi. Kısas-Karaali Mahallesi arasındaki yolda sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası mahalleli yolun dar olduğunu söyleyerek lastik yakmıştı. Güvenlik güçlerinin iknası ile trafiğe kapanan yol yeniden trafiğe açılmıştı.

Aynı yolda son iki haftada 4 kaza daha meydana geldi. Kısas-Karaali yolu Mutluca mahalle girişinde dar olan yolda seyir halindeki Römorklu traktör şarampole yuvarlandı. Sürücü hafifi yaralandı.

23 Kas 2017 - 12:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.