Vekil Özcan Bağdaş Kurup İşçileri Dinledi!

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Şanlıurfa'dan başka illere giderek mevsimlik tarım işçisi olan işçileri ziyaret edip sorunlarını dinledi.

Helal para kazanmak için Şanlıurfa'dan kalkıp farklı şehirlere giderek bir umut çalışmayı dileyen mevsimlik tarım işçileri zorlu yaşamlarına devam eidyor. Her yıl çoluk çocuk demeden toplanıp giden vatandaş çalışarak paralarını kazanıyorlar.

Her gittikleri şehirde zorlu bir mücadele veren tarım işçileri konaklama, yeme-içme, sağlık ve daha bir çok konuda sıkıntılar yaşarken Şanlıurfa Vekili Halil Özcan kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ak Parti Şanlıurfa Miletvekili Halil Özcan, bir çok ilde mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek dertlerini dinliyor. Son olarak Ankara Polatlı da mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan Hilvanlı bir aileyi ziyaret eden Vekil Özcan bağdaş kurup sohbet etti, dertlerini dinledi.

Vekil Özcan sosyal medyadan paylaştığı karelerle ailenin sıkıntılarını ortaya koyarken şu sözlere yer verdi;

"Mevsimlik tarım işçilerimize ziyaretlerimizi sürdürmek üzere yollara yine revan olduk. Ankara Polatlı, Eskişehir Sivrihisar, Niğde Bor ve şimdide Konya’nın Çeltik ilçesindeyiz.. Kıymetli kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz."

''Güzel Urfa’mızın güzel insanlarıyla buluşmaya, bağdaşımızı kurup kardeşlerimizin sorun ve beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz. Şimdide Polatlı İlçemizde Hilvanlı mevsimlik tarım işçilerimizle buluştuk. Sen yeterki kapılarını çal onlar yüreklerini açar''

20 Eyl 2019 - 12:52 Ankara- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.