AMATÖR MAÇLARINDA ÇİRKİN OLAYLARI KINIYORUM

Şanlıurfa amatör küme maçlarında yaşanan olayları kınıyorum. Her sezon olduğu gibi bu sezonda yaşanan olaylar karşısında seyirci kalan yetkilileri göreve davet ediyorum. Hani spor; “Dostluk barış ve kardeşlikti” Allah aşkına bunları hangisini yaptınız. Mağlup oldunuz mu olaylar çıkarıp rakip takıma ve hakeme saldırıyorsunuz. Futbol 3 ihtimalle bir sonuç olduğunu da unutuyorsunuz.

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da il ve ilçelerde 40 müsabaka oynanacak. Geçtiğimiz hafta özellikle Birecik ilçesinde yaşanan çirkin olayları şiddetle kınıyorum. Birecik İlçesinde oynanan Birecikspor ile Badıll Gençlikspor maçında yaşanan olayları karşısında Badıllı Gençlikspor’da 4 futbolcu darp edildi. Soyunma odasını basan Birecikspor futbolcu ve taraftarlarını kınıyorum. Siz futbolcu olamazsınız!. Siz ancak provokasyon olunur. Yazık günah değil mi bu futbolculara. Maç sahada oynanır ve biter! Ama siz bunu büyütüp kendinizi herkese gülünç duruma düşürdünüz, bunu farkında değilsiniz. Yapılan bunca olaylar karşısında yetkililer acaba ne karar vereceğini merek ediyorum.

Yetkililer lütfen adaletli olun!...hak edene gereken cezayı kesin. Böyle yaparsanız adalet yerini bulur. Bu hafta il ve ilçelerde oynanacak olan maçlarda olaysız ve kavgası maçları geçmesi dileğiyle bütün takımlara başarılar dilerim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Kadir Köseler - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Size göre Şanlıurfa'nın en önemli sorunu nedir?
Tüm anketler