Zehir Tacirlerinin Tarlasına Operasyon!

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde 11 bin 800 kök hit keneviri ve 2 kilo esrar ele geçirilen tarlanın sahibi tutuklandı.

Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çiftçi İ.A.'nın tarlasına hint keneviri ektiği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, savcılık kararıyla İ.A.'nın Pekmezli Mahallesi'ndeki tarlasına operasyon düzenledi. Tarlada yapılan aramada 11 bin 800 kök kenevir ele geçiren jandarma, ayrıca 2 kilo kubar esrar buldu. Esrar ve keneviri imha etmek üzere el konulurken, jandarmanın gözaltına aldığı tarla sahibi, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa'da Uyuşturu TacirlerineGöz Açtırılmıyor

Şanlıurfa'nın bir çok noktasında sürekli gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu tacirlerine baskınlar düzenleniyor. Merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerin güvenliği ve asayişinden sorumlu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Son zamanlarda yapılan operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirilirken bir çok kişide tutuklandı.

17 Tem 2017 - 11:25 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.