Yüzlerce Araçla Erdoğan'ı Karşılamaya Gittiler

11 Nisan Şanlıurfa'nın Kurtuluşu programına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı karşılamak üzere

Akçakale belediye başkanlığınının organize ettiği Karşılama programına, Akçakale belediye başkanıAbdulhakim Ayhan, muhtarlar, belediye encümenleri, sivil toplum örgütü başkan ve üyeleri, Milliyetçi hareket partsi, ülkücü gençler, ve yüzlerce Akçakaleli vatandaş katılım gösterdi.


Akçakale çıkışında toplanan yüzlerce Akçakaleli vatandaş ve yüzlerce araç konvoyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın Miting alanına gitmek üzere ilçe’den Hareket etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla büyük kalabalık oluşturan grup daha sonra “Başkan Erdoğan” diye slogan atarak, miting alanına doğru yola çıktı.

Programı organize eden Akçakale Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan “ Halkımızın Sayın Cumhurbaşkanına olan sevgisi bizlere daha çok çalışma azmi veriyor. 11 Nisan Şanlıurfa’mızın Düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümünde sayın Cumhurbaşkanımızın Urfa’da olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Aynı zamanda önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Referandum seçimi içinde Evet mesajıdır. Katılım gösteren tüm ilçe halkımıza teşekkür ederiz”dediler..

11 Nis 2017 - 16:38 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.