Yeni Atanan Başhekim Ayağının Tozuyla Sosyal Etkinliklere Start Verdi

Akçakale Devlet Hastanesine yeni atanan Şeyhmus Göz 23 Nisan Çocuk Bayramı olan 23 Nisanı yaşatmak için hastanede yatılı hasta olan çocuklara unutamayacakları

"Çocuklar Bizim ve geleceğimizin teminatıdır Akçakale Devlet Hastanesi olarak biz bize düşeni yaptık ve yapmaya devamediyoruz. Bugün hastanemizde yatmakdaolan okul çaģındaki çocuklara 23 Nisan şenliklerini onlar için hastaneye taşıdık, çocuklarımızın yüzlerini güldürmek tebbesumlerine şahit olmak açısından böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Ben sizlerin aracılığıyla 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Elimizden geldiğince hastalarımıza sosyal etkinlikler yapmaya devamedeceğiz. Hedefimiz süper bir hastane inşallah. Şeklinde basın açıklamasını kaydetti.

Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Şeyhmus Göz atanmasının ilk haftasında personellerin ve hastaların takdirini aldı ve almaya devam ediyor...

21 Nis 2017 - 20:39 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.