Urfa'da 24 parmaklı bebek doğdu

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki çadır kentte yaşayan Suriyeli ailenin 24 parmaklı doğan bebeği görenleri şaşırtıyor.

Deyrizor'daki çatışmaların ardından yaklaşık 8 ay önce Şanlıurfa'ya gelen ve Süleyman Şah Konaklama Tesislerine yerleşen Esad ailesinin 4 gün önce kız çocukları dünyaya geldi. Bir çadırda 13 kişi yaşayan ailenin "Beylesen" adı verilen bebeğinin el ve ayaklarında fazladan birer parmak bulunuyor.
Anne Hiyem Esad, yaptığı açıklamada, kendisinin el ve ayaklarında da fazladan birer parmağı olduğunu belirterek bu nedenle kızı için endişelenmediğini söyledi.
Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Esad, "İnşallah, kızım sağlıklı bir şekilde büyür. İlk gördüğümüzde şaşırmıştık ama artık alıştık. Aynı şekilde annemin de parmakları böyle. Doktorlar, sağlık açısından fazla parmakların sıkıntı doğurmayacağını ve bunun genetik olduğunu söylediler" diye konuştu.

23 Şub 2016 - 18:22 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.