Suriyeli Vatandaşlar Eski Düzeni İstiyor!

Mülteci kamplarındaki alışveriş merkezleri tek şubeli şirketlerden alınıp BİM A.Ş'e devredilince ortaya büyük sıkıntıların çıktığı belirtildi.

Suriyeli Vatandaşlar Eski Düzeni İstiyor!
misafir
Video için play'e tıklayın

Misafir olarak ülkemizde bulunan Suriyeli vatandaşlar tek tip alışveriş merkezi sistemine geçince zor anlar yaşadı. Tek şubeli marketlerde damak tatlarına uygun yiyecekleri bulabildiklerini belirten Suriyeliler Bim'de tek tip yiyecekler bulunuyor ve damak tatlarımızdan çok uzak diğer marketler bizim için hem uygun bütçede hemde damat tatlarımıza uygun yiyeceklerden getiriyordu. Üstelik markete giriş ve çıkışlar çok ağır bir süreçden geçmekte. Resmen ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz Bim kendi prensiplerini ve çıkarlarını düşünerek bizleri resmen eziyorlar. İçeriye tek tek alınıyoruz ve kimi zaman çıkarken kontrol ediliyoruz. Kampda kalan arkadaşlarımızda bizimle aynı fikirde biz eski sistemin geri gelmesini istiyoruz eskisi gibi içeriye girip dolaşmak ürünlere göz gezdirmek istiyoruz dediler.

26 Tem 2017 - 14:29 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.