Süleyman Şah Konaklama Tesislerine Yeni Müdür

Akçakale'de Suriye'li mülteciler için kurulan Süleyman Şah Konaklama Tesislerine Gazanfer Akbey atandı.

Süleyman Şah Tesisleri'nde Suriye'li misafirlerin daha rahat bir ortam ve huzurun hakim olması adına yeni bir atama gerçekleşti. Daha önce resmi olarak bir çok görevde üstüne düşen çalışmaları başarılı bir şekilde gerçekleştiren Gazanfer AkbeySüleyman Şah Konaklama Tesislerine müdür olarak atandı. Bir önceki Müdür Hüseyin Ortaç'ın İl Müftülüğüne, İl Müftü Yardımcısı olarak atandığı öğrenildi.

Gazanfer Akbey Kimdir?

1966 Kastamonu - Araç doğumlu olup ilk, orta ve lise tahsilini Karabük de, yüksek öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Mimarlık- Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Yükseköğrenimi sırasında Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünden burs kazanmıştır. 1990 yılında MTA Orta Anadolu II. Bölge Müdürlüğünde memuriyete başlamıştır. 1993 yılında Süleyman Demirel Üniversitesinde yüksek lisans ve aynı üniversitede 1998 yılında doktorasını tamamlamıştır. 2003 yılında ilimiz Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü İmar Afet Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 2009 yılında 5902 sayılı kanunla kurulan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kadrosuna atanmıştır.

28 Tem 2017 - 12:21 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.