Süleyman Şah Konaklama Tesisinde Toz Bulutu Kalktı

Uzun yazışmalar ve uğraşlar sonucu Suriyeli misafirleri rahatsız eden tozlu yol asfaltlandı.

Süleyman Şah Konaklama Tesisinde Toz Bulutu Kalktı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde yönetimin uzun yazışmalar ve uzun uğraşlar sonucu kampın ana yolları ve mahallelere giden caddelerin asfaltlama çalışması yapıldı.

Kampta barınan Suriyeli misafirler artık araçların tozundan rahatsız olmayacaklar. Temiz ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarına devam edecekler.

Muhabirimizin yaptığı kısa röportajda Suriyeli misafirlerler; "Ne kadar memnun olduklarını ve mevcut olan yönetimden razı olduklarını dile getirdiler.

Hastalarımız olduğu zaman yönetimin görevlendirmiş olduğu araçlar bizleri çadırlardan hastaneye kadar götürüp muayenemizi olduktan sonra ilaçlarınızı alıyor ve daha sonra tekrar çadıra bırakıyorlar. Bizler mevcut yönetimden çok çok razıyız Allah'ta onlardan razı olsun. Müdürlere ve bütün personellere teşekkür ediyoruz" dedi.

Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde olan Suriyeli misafirler mevcut olan yönetimden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, müdür yardımcıları ve yetkililer tüm personele sağladıkları hizmetler için teşekkür etti.

20 Tem 2017 - 10:37 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.