Mehmet Kartal’ın İsmi O Sokağa Verilecek

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin tanınan simalarından Mehmet Kartal'ın ismi evinin bulunduğu mahallenin

Şanlıurfa’da hemen hemen herkesin tanıdığı Mehmet Kartal gerek duruşu ile gerek ise yaklaşımıyla herkesin gönlünü kazanmıştı. Akçakaleli olan herkesin yakından tanıdığı Mehmet Kartal erken yaşta hayatını kaybetmesi ile tüm sevenleri üzüldü. Akçakale Büyükşehir Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Mehmet Kartal’ın ismini yaşatmak için, Kartal’ın oturduğu mahallenin sokağının ismini değiştirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisine oy birliği ile alınan kararı sundu. Bu vesile ile Kartal’ın ismi oturduğu sokakta kullanılacak ve yaşatılacak.

12 Eyl 2017 - 12:20 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.