Kaymakam Selçuk Yosunkaya' dan Polis Haftası Mesajı

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya Polis Haftası Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Kaymakam Yosunkaya, polis teşkilatının kurulduğu tarihten bugüne kadar, çağdaş hukuk devleti anlayışıyla milletimizin huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

Kaymakam Yosunkaya, "Toplumun huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan, bu uğurda gerektiğinde canını seve seve feda eden teşkilatımız, şerefli geçmişiyle milletinin övünç kaynağı olmuştur.

Kaymakam Yosunkaya; Ülkelerin kalkınmasında en önemli unsurlardan biri istikrardır. İstikrar ise toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla mümkündür. Türk polis teşkilatının Türkiye’de huzur ve güven ortamını sağlanmak adına gerçekleştirdiği özverili çalışmalar sayesinde Türkiye huzurlu ve güvenli bir ülkedir. Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutlarken, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, kutsal değerleri uğruna şehit olan emniyet mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyor, malul ve halen görev başında olan tüm polislerimize, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

10 Nis 2017 - 17:26 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.