İYİ Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Belli oldu

Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay sosyal medya hesabında paylaştığı paylaşımda İYİ Parti Akçakale Belediye başkan olduğunu açıkladı.

Nihat Çiftçi
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Aday olduğunu sosyal medya hesabında duyuran Ömer Ay şu ifadeleri kullandı; Ben Bu gün buradan Tüm Akçakaleli hemşerilerimi birlik ve beraberlik içerisinde kardeşliğe demokratik bir zemin içerisinde birbirimizin iradesine saygı duymaya davet ediyorum. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde, Halkımızın teveccühü ve iradesinin sandıklara yansıyacağına canı gönülden inanıyorum. Halkın İradesinin Kazanmasını Temenni ediyorum.” Diye konuştu

07 Şub 2019 - 09:49 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.