“Duvarların Ötesi” Akçakale'de Sahnelendi

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tiyatro grubu Turgut Özakman'ın yazdığı Kültür ve Sosyal

“Duvarların Ötesi” Akçakale'de Sahnelendi
Video için play'e tıklayın

Cezaevinden kaçmış dört hükümlünün rehin aldığı genç kızın öğütlerini dinleyerek teslim olmaya karar vermeleri ve daha sonra öldürülmelerini anlatan oyun, Akçakalelilerin beğenisini topladı. Haliliye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren tiyatro kursunda aldıkları eğitimle sahne alan oyuncular, oyunun sonunda izleyiciler tarafından alkışlandı.

Oyun sonunda konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kadir Kırıcı, Haliliye Belediyesi bünyesinde aldıkları drama ve diksiyon eğitimleriyle 5- 6 aylık bir çalışma sonunda gençlerin bu kadar ağır bir oyunu başarıyla oynadıklarını söyledi.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu, 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü Harran, 9 Mayıs 2017 Salı günü Hilvan ve 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü Ceylanpınar’da sahne alacak.

08 May 2017 - 16:17 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.