Demokrasi Nöbetinin 4’üncü Günü de Dolu Dolu Geçti

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen demokrasi nöbeti 4'üncü

11 Temmuz Salı günü binlerce Akçakalelinin Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan öncülüğünde gerçekleştirdiği “Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” ile başlayan demokrasi nöbeti, Süleyman Şah İlkokulu bahçesinde artan bir katılımla devam etti. Programın dün akşamki bölümünde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi, dualar okundu. Ellerinde Türk bayrakları ile alanı dolduran vatandaşlar, Irak ve Suriyeli misafirlerin okuduğu Mevlid-i Şerif okudu. Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılan Akçakaleli vatandaşlar, 15 Temmuz için oluşturulan hatıra defterine, hain darbe girişimi ve sonrasında yaşananlarla ilgili duygu ve düşüncelerini yazdı.
Katılımcılara helva ve mevlit şerbeti ikram edilen demokrasi nöbeti, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın da katılımıyla sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

15 Tem 2017 - 12:49 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.