Bunun Adı Eğlence Değil!

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde hava sıcaklığının 50 derece olmasıyla ilçe ve köy çocukları serinlemek amacıyla Suruç yolu istikametindeki dere suyunun

Bu kanalet tehlikeli olup ve bu suyun insan sağlığınaciddi anlamda zarar vermektedir. Biran önce yetkililer tarafından müdahale edilmeli, aksi takdirde boğulmalara ve bulaşıcı hastalıklara yol açabilir. Akçakale temsilcimizin ulaştığı görüntülerde yer alan çocukların durumu içler acısı, onlar her ne kadar mutlu ve keyif alıyormuşcasına eğlenselerde durum gittikde kötüye gitmekte. Aşırı sıcaklar ile birlikde bir çok alternatifler üreten Şanlıurfa halkı bu defa dereye akın etti. Çamurlu sularda serinlemeye çalışan çocukların sağlık durumları büyük risk altında.

06 Tem 2017 - 13:47 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.