Başkan Ayhan, Kadir Gecesi’ni Kutladı

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan yayınladığı mesajla tüm Müslümanların Kadir Gecesi'ni kutladı.

Ayhan, yayınladığı mesajda, Kadir Gecesi’nin on bir ayın sultanı Ramazan ayının içerisinde saklı, bin aydan daha hayırlı mübarek bir gece olduğunu belirtti.

Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü ve Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını ifade eden Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayının manevi iklimi, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere bütün İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularımla kutluyor; bu anlamlı gecenin, tüm insanlığın kardeşliğine ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

21 Haz 2017 - 14:37 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.