Başhekim Şeyhmus Göz, Dur Durak Bilmiyor

Akçakale Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Şeyhmus Göz yaklaşık 3 aydır Akçakale'ye atanmasıyla elsiklikleri gidermeye çalışıyor.

İlçe halkının diyaliz için çevre ilçelere gitmek zorunda kalması üzerine Şeyhmus Göz Akçakale Devlet Hastanesine atandığı hafta ilk işi diyaliz bölümünü aktifleştirmek oldu.

Hastalar ile yakından ilgilenen Göz, ayda bir defa Sivil Topluk Kuruluşlarıyla beraber hastalar ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini alıyor.

Şanlıurfa KHB Genel Sekreteri Cihan Ekmen Akçakale Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Şeyhmus Göz'ün not ettiği eksikleri yerinde denetleyerek en kısa süre içinde temin edeceklerini söyledi.

Şeyhmus Göz : "İnşallah elimizden geldiğince daha hijyenik ve daha temiz bir hastane için var gücümüzle çalışmaya, eksikliklerimizigidermeye çalışacağız"dedi.

07 Tem 2017 - 14:46 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.