Ayhan'dan 19 Mayıs Kutlaması

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı

Ayhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajında, 19 Mayıs 1919'un, yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğan Türk milletinin, bağımsızlık yolunda ilk adımları attığı çok önemli bir gün olduğunu ifade etti.

Bu önemli günün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençlerine bayram olarak armağan edilmesinin ayrı bir anlamı olduğunu kaydeden Ayhan, mesajında, "Toplumları ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi de hiç kuşkusuz, gelişmenin itici gücü olan ve geleceğin mimarları kabul edilen genç nesiller olmuştur. Genç kuşakların yetişmesine önem veren milletler, daima ileriye gitmiş ve geleceğe umutla bakmışlardır. Gençliğimizin her bakımından iyi yetiştirilmesi, spora yönlendirilmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması büyük önem arz etmektedir. Özgüveni gelişmiş, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirmek hepimizin toplumsal sorumluluğu ve görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

19 May 2017 - 10:00 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.